Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στη Ν. Μεσήμβρια της Ι.Μ. Κιλκισίου

Μέσα κλίμα συγκίνησης και πνευματικής χαράς τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα της Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου αφιερωμένο στον Άγιο Βλαδίμηρο, στον προαύλειο χώρο του παλαιού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, στη Ν. Μεσήμβρια ν. Θεσσαλονίκης.
Την Ακολουθία των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγίου Αθανασίου Πρωτ. π. Κερεστετζή, Ιερείς της ευρύτερης περιοχής και τους Διακόνους του, παρουσία του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλου και του ευλογημένου Λαού του Θεού, η ευσέβεια του οποίου τον οδήγησε σε έναν ακόμη ιερό χώρο δοξολογίας του παναγίου ονόματος του Θεού.
Κάθε εγκαινιασμός ή θυρανοίξιο, τόνισε ο σεπτός Ποιμενάρχης του Κιλκίς, αποτελεί μία αφορμή πνευματικής χαράς αλλά και αναδείξεως της Εκκλησίας, καθώς όλα τα μέλη συγκεντρώνονται να δοξολογήσουν τον Θεό και να χαρούν έναν καινούργιο τόπο συγκέντρωσης και επίκλησης του Παναγίου Πνεύματος. Επαίνεσε τον Εφημέριο του Ναού π. Θεόδωρο και το ευσεβές εκκλησίασμα της Ενορίας για την ανέγερση του Ιερού Παρεκκλησίου καθώς και για την ευλάβεια που θρησκεύεται, περιβάλλοντας με εμπιστοσύνη και αγάπη την φιλόστοργη μητέρα του, την αγία Ορθόδοξο Εκκλησία.