Συγχαρητήριες ευχές του Μητροπολίτη Κιλκισίου στον Δήμαρχο Κιλκίς για την επανεκλογή του

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, την τιμητική επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.
Ο σεπτός Ποιμενάρχης της Μητροπολιτικής Επαρχίας Κιλκίς συνεχάρη θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς για την επανεκλογή του ενώ του ευχήθηκε φώτιση στο έργο του και πολλές νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με πνεύμα συνεργασίας και συναλληλίας για την πρόοδο του τόπου και των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.
Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τις ευλογητικές ευχές του και στάθηκε στις εφαρμοσμένες αξίες της ενότητας, της συνεργασίας και των διευρυμένων συναινέσεων, που κυριάρχησαν στην πρώτη δημοτική θητεία, εκτιμώντας ότι έχοντας επιβραβευτεί από την κοινωνία του Δήμου Κιλκίς στην εκλογική της ετυμηγορία, θα μπολιάσουν και τη νέα δημοτική περίοδο προς όφελος του Δήμου Κιλκίς και των πολιτών του.
Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Θεοδωρίδης, επιβεβαιώθηκαν οι αγαθές σχέσεις συνεργασίας της Εκκλησιαστικής και Δημοτικής Αρχής και συζητήθηκαν νέες προτάσεις και σχεδιασμοί για κοινές συνέργειες.