Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος αγίασε τον στόλο των οχημάτων του Δήμου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς διαθέτει πλέον μια ακαταμάχητη δύναμη στον τεχνικό του στόλο, αθροιζόμενη σε είκοσι οκτώ καινούρια υπηρεσιακά οχήματα και μηχανήματα έργου, τα οποία αποκτήθηκαν στην παρούσα δημοτική θητεία, αυξάνοντας στο 50% το ποσοστό ανανέωσης της εργαλειοθήκης του.
Τον καινούριο εξοπλισμό του Δήμου, παρατεταγμένο στην είσοδο του αμαξοστασίου, ευλόγησε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ευχόμενος να επιτελέσει έργα αγαθά για τους πολίτες και τον τόπο ενώ συνεχάρη τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τους συνεργάτες του για την πρόνοια ενίσχυσης των τεχνικών μέσων του Δήμου Κιλκίς.
Στο χαιρετιστήριο λόγο του ο Δήμαρχος Κιλκίς αναφέρθηκε στους σκοπούς της προμήθειας της τεχνικής υπεροπλίας του Δήμου, πλήρως ευθυγραμμισμένους με την προσπάθεια υποστήριξης των μάχιμων μονάδων της καθημερινότητας του Δήμου, την καθαριότητα, τα έργα αγροτικής οδοποιίας, τις παρεμβάσεις στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, την επίβλεψη των τεχνικών υποδομών και την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής.
Στην τελετή του αγιασμού ήταν παρόντες ο  Παν. Αρχιμ. π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, ο Αρχιδιάκονος π. Φιλόθεος Τσαμπαζάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα, Γιάννης Χατζηαποστόλου, Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Γιώργος Μπαλάσκας, Δημήτρης
Θεοδωρίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεμιστοκλής Ανθρακίδης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Χρήστος Σαρβανίδης, προϊστάμενοι και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της καθαριότητας και στην τεχνική συντήρηση των οχημάτων καθώς και εργαζόμενοι του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’.