Υποδοχή τεμαχίου Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον Ι.Ν. Παναγίας Κιλκίς

Υποδοχή τεμαχίου Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον Ι.Ν. Παναγίας Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφέρειας ότι θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε ένα τεμάχιο των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού εκ της Ιεράς Μητρόπολεως Μαντινείας και Κυνουρίας.
Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στο Κιλκίς για τέσσερεις ημέρες από 11 έως 14 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία) Κιλκίς.
Η υποδοχή θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 5:00 το απόγευμα μπροστά στον Ιερό Ναό της Παναγίας, και η αναχώρηση του θα γίνει την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 αμέσως μετά την Παράκληση το μεσημέρι.
Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας διαμοιρασθεί. Παρακαλούνται άπαντες οι ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί να προσέλθουν προς προσκύνηση του χαριτοβρύτου Ιερού Λειψάνου του Μεγάλου αυτού Αγίου της Εκκλησίας μας, Αγίου Νεκταρίου, προς ενίσχυσιν και πνευματική των ωφέλεια.