Το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Εμμανουήλ

image

Τον Μητροπολίτη Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ και τους συνεργάτες του ευχαριστεί σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με ανακοίνωσή της η Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς, για την αγάπη και την φροντίδα που προσέφεραν απλόχερα στους πρόσφυγες που κατέφθασαν στην χώρα τους τελευταίους μήνες.
''Τους ευχαριστούμε γιατί παρά το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που ήδη επιτελούνε μέσω των ενοριών της Μητροπόλεως, ανταποκρίθηκαν  άμεσα στο αίτημα μας ώστε να καλύψουν για μακρύ χρονικό διάστημα τόσο την σίτιση των συνοδών των προσφύγων όσο και την προμήθεια ιατρικών αναλώσιμων για τους ασθενείς μας'' αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Διοίκησης:
Η Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστούν ιδιαίτερα, τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου καθώς και τους συνεργάτες του για την αγάπη και την φροντίδα που προσέφεραν απλόχερα στους συνανθρώπους μας οι οποίοι, ως πρόσφυγες, κατέφθασαν στην χώρα μας και νοσηλεύτηκαν τους τελευταίους μήνες στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας.
Τους ευχαριστούμε γιατί παρά το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που ήδη επιτελούνε μέσω των ενοριών της Μητροπόλεως, ανταποκρίθηκαν  άμεσα στο αίτημα μας ώστε να καλύψουν για μακρύ χρονικό διάστημα τόσο την σίτιση των συνοδών των προσφύγων όσο και την προμήθεια ιατρικών αναλώσιμων για τους ασθενείς μας.
Ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας που σκοπό έχει την πρόοδο και ευημερία του νοσοκομείου για την καλύτερη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των συμπολιτών μας.