Τα Χριστούγεννα μέσα απ' τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα μέσα απ' τα παιδιά

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου  από τα τμήματα των κατηχητικών του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία αλλά και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ .
Όλα τα παιδιά και οι κατηχητές – κατηχήτριες εργάστηκαν με ζήλο και παρουσίασαν χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια αλλά και θεατρική παράσταση , τονίζοντας πως στην εποχή μας γιορτάζουμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό με φαγοπότι, μουσική και τα συναφή.

Τη γιορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης του Κιλκίς, υπό την καθοδήγηση του οποίου πορεύεται το πνευματικό έργο του Ιερού Ναού. «Είχατε λάμψη στο βλέμμα σας και χαρά στην καρδιά σας, γι’ αυτό και κάνατε μια πολύ όμορφη γιορτή» τους είπε και ανέφερε στα παιδιά πως το καλύτερο δώρο στον Χριστό είναι η καρδιά τους για να γεννηθεί Εκείνος μέσα σ’ αυτήν.
Αφού συνεχάρη τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς τους και είπε πως περιμένει πλέον κι άλλες γιορτές, ακόμη καλύτερες, ευχήθηκε σε όλους καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κιλκίς πρωτ. π. Κωνσταντίνος Κουτρής, ο συντονιστής των κατηχητικών του Ιερού Μητροπολητικού Ναού π. Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο π. Γεώργιος Μπεκιάρης και ο Διάκονος π. Βαρθολομαίος Τασιούλης.

Τα Χριστούγεννα μέσα απ' τα παιδιά
Τα Χριστούγεννα μέσα απ' τα παιδιά
Τα Χριστούγεννα μέσα απ' τα παιδιά