Συναντήσεις του Μητροπολίτη στο Επισκοπείο

Συναντήσεις του Μητροπολίτη στο Επισκοπείο

Την Παρασκευή,26 Φεβρουαρίου 2022,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίος δέχθηκε την επίσκεψη της Προέδρου του Κέντρου Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Βασιλικής Νάκου και του Προέδρου του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν.Κιλκίς κ.Νικολάου Αβραμίδη.

 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων και συζητήθηκε μεταξύ άλλων η συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και του ΚΚΠΚΜ,σε ότι αφορά τους πολίτες του Κιλκίς και ειδικά τους πάσχοντες και ευάλωτους που χρειάζονται αμέριστη φροντίδα.
 
Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρθολομαίος εξήρε το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και της Διοικήσεως διότι τα τελευταία δύο χρόνια,κατά κοινή ομολογία, συντελέσθηκαν μεγάλες αλλαγές και δέχθηκε δώρα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΚΠΚΜ.
 
Ακολούθως,ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρθολομαίος δέχθηκε την ευγενική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου,Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρου,ο οποίος συνοδευόταν απο τον Πρωτοσύγκελλό του π.Νικόδημο Αθανασίου και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ.