Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές

Συγχαρητήριο μήνυμα  Μητροπολίτη προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές
Αγαπητά μου παιδιά,

Μέσα από την καρδιά μου σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και συμμετέχω ολόψυχα στη χαρά σας, αλλά και σ’ αυτήν των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, για την είσοδό σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδος μας. Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ένα νέο αρχίζει με περισσότερες αυτή τη φορά απαιτήσεις και δυσκολίες.
Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες σας, καθώς και οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων ετών.
Σε όσους όσοι δεν τα κατάφεραν σας παροτρύνω να μην το βάλλετε κάτω και να συνεχίσετε την προσπάθεια. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία.

Εύχομαι οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκτήσετε να δώσουν τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε και να χτίσετε ένα λαμπρό μέλλον με ήθος και κατά Χριστόν προκοπή.

Σε αυτήν σας την πορεία, είθε ο Θεός να σας ευλογεί, να φωτίζει το δρόμο σας και να καθοδηγεί τα βήματα σας και μαζί σας θα έχετε τις καθημερινές προσευχές μου και την αγάπη μου.

Καλή επιτυχία στην καινούρια σας πορεία!

Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας.
 
Ο πνευματικός σας πατέρας
Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου
 
Εμμανουήλ