Ολοκληρώνεται ο Προσκυνηματικός Ναός των Αγίων Αναργύρων του Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνεται ο Προσκυνηματικός Ναός των Αγίων Αναργύρων του Κιλκίς (ΦΩΤΟ)
 
Ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει "σάρκα και οστά" στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου. Οι εργασίες του νέου προσκυνηματικού πετρόκτιστου Ιερού Ναού προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στις Γ' Εργατικές Κατοικίες, λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς, έχουν προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμος να εγκαινιαστεί και να υποδεχθεί τους πιστούς Χριστιανούς για να δολοξογούν το άγιο Όνομα του Θεού.
Παρομονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων ο Ιερός Κλήρος και ευσεβής Λαός με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ υποδέχθηκαν τεμάχια των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας προς προσκύνηση και ενίσχυση των πιστών και ακολούθως τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά λιτής και αρτοκλασίας. 
Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν φθάνοντας και τους 40 βαθμούς κελσίου αρκετοί ήταν οι Κιλκισιώτες που συμμετείχαν στην Ακολουθία του Εσπερινού ενώ ο Ποιμενάρχης του Κιλκίς κ. Εμμανουήλ τους επαίνεσε για τη θετική τους συνδρομή ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού για να προστεθεί άλλος ένας οίκος του Θεού στην ακριτική Μητρόπολη.
 
Για φωτογραφίες πατήστε εδώ: https://www.flickr.com/photos/142275543@N05/sets/72157682822552264/