Ολοκλήρωση προγράμματος σίτισης οικογενειών από την Ένωση Εφοπλιστών

Ολοκλήρωση προγράμματος σίτισης οικογενειών από την Ένωση Εφοπλιστών

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ολοκληρώνει τον προσεχή μήνα Δεκέμβριο το πρόγραμμα σίτισης οικογενειών της μητροπολιτικής επαρχίας.  
328 ωφελούμενες οικογένειες, με ανήλικα τέκνα και χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, παρέλαβαν μηνιαία, κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2013 έως και τον προσεχή μήνα Δεκέμβριο του έτους 2014, από 2 πλούσια πακέτα σίτισης.
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, συνολικά, απέστειλε 20 φορές πάνω από 13.000 πακέτα τροφίμων. Τα πλούσια πακέτα περιλάμβαναν τρόφιμα όπως ζάχαρη, μπισκότα, οδοντόπαστα, μακαρόνια, μερέντα, γάλα, μαρμελάδα, όσπρια, αλεύρι, τοματοπολτό, κομπόστα, σαπούνι, ρύζι, ζαμπόν, πουρέ, ελαιόλαδο, δημητριακά, τόνος φιλέτο, κρέμα και χυμό.
Η Ιερά Μητρόπολη, εκ μέρους των ωφελουμένων οικογενειών, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την μεγάλη ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια για την γενναιόδωρη, φιλάδελφη και αλληλέγγυα πράξη της να ενισχύσει την δοκιμαζόμενη ακριτική ελληνική οικογένεια.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως