Οι Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι.Μ. Κιλκισίου

Οι Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι.Μ. Κιλκισίου
Συνεχίζει την περιοδεία του σε μεγάλα και μικρά χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκίς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, με τις παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους Ιερούς Ναούς που έχουν αφιερωθεί στην Παναγία.
Έτσι, αυτή την εβδομάδα, ο Σεβασμιώτατος με το τίμιο Πρεσβυτέριο, έψαλλε τον Μικρό και τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στους Ι. Ναούς Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ακροποταμιάς, Ξηρόβρυσης και Πεδινού και θα συνεχίσει με τους Ι. Ναούς Επταλόφου, Δροσάτου, Ν. Φιλαδέλφειας με αποκορύφωμα την εορτή της Κοίμησης στον περικαλλή Ναό της πόλεως του Κιλκίς. Στην Ακροποταμιά μάλιστα, χειροθέτησε εις πρωτοπρεσβύτερον τον Ιερέα π. Διονύσιο Σακελαρίδη, που διακονεί τρεις ενορίες στον ορεινό όγκο των Κρουσίων.

Στο Πεδινό, την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, μαζί με τον πρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Σαββίδη ένωσε τις προσευχές τους με τους πιστούς κατοίκους προς την Θεοτόκο και Μητέρα των Χριστιανών, γέμισαν με γαλήνη και πνευματική χαρά τις καρδιές τους, με τον Ποιμενάρχη του Κιλκίς να ομιλεί καταλλήλως για το Ιερό πρόσωπο της Παναγίας και τη θέση της στην σωτηρία του ανθρώπινου γένους.