Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο

P { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }

Υποτροφία χορήγησε η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ύψους 150,00 ευρώ σε 38 μαθητές του Πολυάνειου Ωδείου και του Πολυάνειου Μουσικού Εργαστηρίου Αγίου Αθανασίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα παιδείας και στον ρόλο της μουσικής αγωγής στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους σπουδαστές των 2 μουσικών ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως οι οποίοι κατέχουν την μαθητική ή φοιτητική ιδιότητα. Η απόφαση του μητροπολίτη μας ανακούφισε το βαλάντιο κάθε οικογένειας στους δύσκολα σήμερα οικονομικά καιρούς ενώ προσέλκυσε νέους μαθητευομένους προς την ιερά τέχνη του Δαμασκηνού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολυάνειου Ωδείου, του Πολυάνειου Μουσικού Εργαστηρίου και οι οικογένειες που έλαβαν την υποτροφία ευχαριστούν εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Εμμανουήλ για το πνευματικό και υλικό αυτό κίνητρο το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό εχέγγυο και για νέους μαθητές που θα ήθελαν να μυηθούν στον κόσμο της μουσικής επιστήμης.
Με θερμές ευχαριστίες
Ο Διευθυντής
του Πολυάνειου Ωδείου
 
Κλεάνθης Ζαρίμπας
Αρχιμουσικός