Γιορτή για την μητέρα στην Ι.Μ. Κιλκισίου

Γιορτή για την μητέρα στην Ι.Μ. Κιλκισίου

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 με αφορμή την Δεσποτικήθεομητορική εορτή της Υπαπαντής και σύμφωνα με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών συστάσεων, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, εορταστική εκδήλωση απο μικρούς και μεγάλους φίλους των κατηχητικών δράσεων με τίτλο "γιορτή της μητέρας".

Παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Σχολείου τραγούδησαν ύμνους και απέδωσαν εόρτια μηνύματα με την δημιουργικότητά τους υπό την καθοδήγηση της κατηχήτριας κας Ευγενίας Τσομπανοπούλου.

Επίσης, πριν το πέρας της εκδηλώσεως, ωμίλησε θαυμάσια για την ποικιλόμορφη προσφορά της μητέρας η νομικός κα Μαρία Σπυρίδου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη τον ακάματο Αιδεσ/τατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Παπαγεωργίου, Υπεύθυνο των κατηχητικών ομάδων της ενορίας του Μητροπολιτικού Ναού, καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως και κυρίως τα παιδιά, τα οποία με αυθορμητισμό και άριστη συνεργασία, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της εορτής.