Αιτήσεις για υποτροφίες του Ιδρύματος “Χρυσόστομος Βογιατζής”

Αιτήσεις για υποτροφίες του Ιδρύματος “Χρυσόστομος Βογιατζής”

Μέχρι τις 10 Απριλίου 2015 το κοινωφελές Ίδρυμα «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» θα δέχεται αιτήσεις για την χορηγία (5) πέντε υποτροφιών, εκ των οποίων (4) τέσσερις για φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. της χώρας καθώς και (1) μία για μεταπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει σε μεταπτυχιακό τμήμα Α.Ε.Ι. του εξωτερικού.
 
Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι απόφοιτοι του Β’ Λυκείου Κιλκίς, που έχουν εισαχθεί: 1) σε Α.Ε.Ι. της χώρας ή 2) που πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε Α.Ε.Ι. του εξωτερικού και διακρίνονται για την επιμέλειά τους, την υψηλή τους επίδοση και το ήθος τους, αλλά στερούνται οικονομικών πόρων. Κατά προτίμηση θα προηγούνται μαθητές καταγόμενοι από την Ανατολική Ρωμυλία, εφόσον βέβαια συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα προσόντα.
 
Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων - δικαιολογητικών στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Δημοσθένη Κουσκούκη, τηλ. 23410-22248, από Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 έως Παρασκευή 10 Απριλίου 2015 και ώρες 09.00 – 13.00 (email:idrumabogiatzis@gmail.com)
Εκ του Ιδρύματος